Kuka auttaisi arjen haasteissa?

Dear parent.png

Kamu syntyi tähän maailmanaikaan vastaamaan vanhempien huokaukseen arkea helpottavasta kumppanista. Hektinen elämänrytmi tavoitteineen, suunnitelmineen ja toiveineen voi käydä välillä raskaaksi. Kamu uskoo, että olemalla joustava ja välittävä kumppani lapsiperhearkea eläville vanhemmille, taakka puolittuu. Lapset rikastuttavat elämää, ja luovat tulevaisuuden, jossa Kamu haluaa olla mukana.

Vaikka tulevaisuus välillä pelottaa, Kamu kulkee sitä kohti rohkein askelin. Kamu uskoo, että keskittymällä vahvuuksien tunnistamiseen ja harjoittamiseen, ympärillä oleva hyvä lisääntyy. Maailma tarvitsee hyvää kaiken pahan rinnalle, ja Kamu on olemassa siksi, että hyvä pääsisi kasvamaan.

Paitsi muille ihmisille, Kamu haluaa olla hyvä myös ympäristölle. Toimimalla vastuullisesti Kamu kantaa oman kortensa kekoon turvallisen tulevaisuuden puolesta. Kamu tietää, että yksin on vaikea saada aikaan muutoksia, ja jaettuna elämä tuntuu rikkaammalta. Siksi Kamulle tärkeitä asioita ovat myös yhteisöllisyys ja suvaitsevaisuus.


Kamun blogissa jaetaan lapsiperheiden arkea helpottavia vinkkejä ja hyödyllistä tietoa mm. ajanhallintaan, työn ja perhe-elämän yhdistämiseen, perheen hyvinvointiin ja vanhemmuuden haasteisiin liittyen.

Liity Kamukirjeen postituslistalle, ja saat blogissa jaetut vinkit kootusti suoraan sähköpostiisi, ja pääset kätevästi kärryille Kamun ajankohtaisista tapahtumista ja kuulumisista.