Mitä jos haaveilisit arjesta?

Kamu - englanninkielinen päiväkoti Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla

Me tiedämme, mitä arki voi välillä olla, kun vanhemmilla on vaativa työ ja pikkulapsiarki pyöritettävänään. Me tiedämme, millaista se on, kun haluaa tarjota lapselleen parhaan mahdollisen lapsuuden ja samalla panostaa omaan uraansa. Kun elämä on monella rintamalla innostavaa ja vauhdikasta, ja toisaalta aika ajoin raskasta, ympärillä on tärkeä olla oikeanlainen tukiverkko.

Siksi me perustimme Kamun. Mielestämme päiväkoti voi toimia lapsiperheen arjessa aitona kumppanina ja koko perheen tukena. Lapset saavat laadukasta varhaiskasvatusta ja vanhemmat voivat kokea haastavan työn ja lapsiperhearjen toisiaan rikastuttavina.

Kamu Early Education on lastentarhanopettajan, kahden psykologin, fysioterapeutin ja juristin perustama englanninkielinen päiväkoti. Haluamme tarjota lapselle parhaan mahdollisen pohjan tulevaisuutta varten sekä auttaa yrityksiä rekrytoimaan osaamista Suomeen!

Vastaus yritysten huutoon

Yhä useampi suomalainen yritys puhuu vaikeudesta saada houkuteltua kansainvälistä huippuosaamista Suomeen. Keskeisinä syinä usein mainitaan englanninkielisen varhaiskasvatuksen ja muiden perhepalveluiden rajallisuus. Suomalainen, tulevaisuuden taitoja painottava laadukas varhaiskasvatus toimii yhtenä työntekijöitä ja heidän perheitään Suomeen houkuttelevana tekijänä.

Myös siksi me perustimme Kamun. Työn perässä muuttamisen ei tarvitse tarkoittaa muun elämän uhraamista ja yksinäisyyttä uudessa maassa, vaan se voi merkitä koko perheelle yhteisöllisyyttä, tasapainoista ja onnellista arkea. Teemme yhteistyötä yritysten kanssa lapsiperhearkea elävien työntekijöiden työssäjaksamisen, kotoutumisen ja hyvinvoinnin eteen. Varhaiskasvatusta englanniksi

Kamun vahvuudet

Vahvuuspedagogiikan mukaisesti kaikilla on vahvuuksia. Löysimme myös meille viisi ydinvahvuutta, jotka ovat olleet tärkeitä Kamun synnyssä.

Olemme rohkeasti uskaltaneet hypätä tuntemattomaan ja tarttua mahdollisuuteen olla luomassa jotain uutta ja hyödyllistä. Meillä kaikilla on kyky innostua toisten hulluimmistakin ideoista, mikä on ollut tärkeää avoimen, idearikkaan ja hyväksyvän ilmapiirin luomisessa sekä koko konseptin liikkeellelähdössä. Olemme uteliaita kokeilemaan ja oppimaan uutta. Välitämme asiakkaistamme, niin lapsista kuin perheistä ja yrityksistä. Kamun myötätuntoisuus toisia kohtaan ja halu auttaa on ollut kaiken toimintamme lähtökohta. Matkan varrella kaikki ei ole mennyt kuin itsestään, vaan sinnikkyyttä on tarvittu uudelleen yrittämiseen ja uusien ratkaisujen keksimiseen.

Nämä vahvuudet luovat hyvän pohjan Kamun toiminnalle!

 
 
 

Kiinnostuitko Kamusta?