JOUSTAVAA YHTEISTYÖTÄ VANHEMPIEN KANSSA

Kamukoti Kivenlahti vanhemmalle (1).png

Kamu-päiväkoti tukee koko perhettä arjen tasapainottelussa ja hyvinvoinnissa. Olemme kiinnostuneita vanhempien jaksamisesta, jota tuemme panostamalla kasvatuskumppanuuteen ja vanhempien kanssa tehtävään yhteistyöhön. Meille on tärkeää luoda avoin ja luottamuksellinen suhde koko perheeseen. Kasvatuksellisissa pulmatilanteissa tai muissa arjen haasteissa varhaiskasvatuksen ammattilaiset ovat käytettävissänne.

Meille yhteisöllisyys ja yhdessä tekeminen ovat tärkeitä arvoja. Vanhemmat pääsevät osallistumaan aktiivisesti lapsensa hoitopäivään sekä opetuksen sisältöjen suunnitteluun. Käytössämme olevat digitaaliset kanavat mahdollistavat reaaliaikaisen yhteydenpidon ja aidon mahdollisuuden osallistua lapsen arkeen.

Tuemme lapsen ja vanhemman välistä ainutlaatuista suhdetta järjestämällä tapahtumia, joissa vanhemmat ja lapset pääsevät kerryttämään yhteisiä kokemuksia ja muistoja. Tapahtumat toimivat myös hyvänä tilaisuutena vanhempien keskinäiseen tutustumiseen. Tuemme vanhempien verkostoitumista myös digitaalisten alustojen kautta.


 
 
 
 
Varhaiskasvatusta englanniksi

Teemme mielellämme yhteistyötä Kamu-vanhempien työnantajien kanssa.

Lue lisää Kamusta yrityksille, ja vinkkaa meistä työnantajallesi!