KAMUN VÄKI

Kamu päiväkoti johtaja Jenni Mäkinen

Vahvuudet bongaava päiväkodin johtaja

Jenni on varhaiskasvatuksen opettaja ja toimii päiväkodin johtajana Kamukoti Pitäjänmäessä. Vahva asiantuntemus varhaiskasvatuksen kentästä ja lapsen kehityksellisistä tarpeista, positiivinen asenne ja into työyhteisön hyvinvoinnin ja kulttuurin kehittämiseen tekevät Jennistä huippujohtajan. Erityispedagogiikan opinnot ja pitkä työkokemus varhaiskasvatuksen alalla ovat luoneet Jennille lujan pohjan erilaisuuden ymmärtämiselle ja vahvuuksien löytämiselle, niin lasten, vanhempien kuin työntekijöidenkin osalta.

Jennin mielestä Kamussa on parasta se, että jokainen lapsi ja aikuinen saa olla oma itsensä, ja hänet nähdään ja kuullaan juuri siinä hetkessä.

Ota yhteyttä Jenniin:

jenni@kamueducation.fi

 
Kamu englannin kielinen päiväkoti perustaja lastentarhanopettaja Saara Rinta-Filppula

Opettaja suurella sydämellä

Saara on lastentarhanopettaja ja yksi Kamun perustajista. Kokemus päiväkotiarjen haasteista ja mahdollisuus päästä luomaan laadukasta päiväkotitoimintaa niin lapsille, vanhemmille kuin työntekijöille sai Saaran lähtemään mukaan Kamuun. Saara vastaakin Kamun pedagogisen linjan ja toimintakulttuurin suunnittelusta yhdessä muun tiimin kanssa, ja on mukana Kamun henkilökunnan rekrytoinnissa ja kouluttamisessa.

Saaran mielestä Kamussa on parasta kodinomaisuus sekä lasten uskaltamisen ja onnistumisen hetket.

Ota yhteyttä Saaraan:

saara@kamueducation.fi


Kamu englannin kielinen päiväkoti perustaja psykologi Johanna Vilmi

Tehomimmi arjen pyörityksessä

Johanna on Kamun perustaja ja koko idean äiti. Oma kokemus 4-vuotiaan pojan päiväkotiarjesta sai Johannan miettimään, voisiko päiväkoti toimia tiiviimpänä tukipilarina vaiherikasta lapsiperhearkea eläville. Johanna on psykologi, ja työkokemus työterveyshuollossa on osoittanut, että hektinen työ ja perhearki voivat kuormittaa vanhempia, ja hyvä tukiverkosto on arjen pyörittämisessä kultaakin kalliimpi.

Johannan mielestä Kamussa parasta on yhdessä tekeminen: Kamussa lapset, vanhemmat, työnantajat ja tietenkin Kamun henkilökunta muodostavat yhteisön, jonka tavoitteena on tarjota lapsille paras mahdollinen kasvualusta tulevaisuuden elämään.

Tutustu Johannaan LinkedInissä ja Twitterissä.


Kamu englanninkielinen päiväkoti perustaja fysioterapeutti Katri Suomalainen

Intoa puhkuva monitoiminainen

Katri on Kamun perustaja, fysioterapeutti ja uudesta innostuva yrittäjä. Katri vastaa Kamun toimitilahankkeista sekä markkinoinnin ja myynnin toimenpiteistä, ja on mukana toiminnan kehittämisessä sekä perheiden hyvinvoinnin tukemisessa. Fysioterapian asiantuntijana Katri osallistuu liikuntakasvatussuunnitelman laatimiseen, ja Katrin voikin nähdä innostamassa niin päiväkodin lapsia kuin vanhempiakin liikunnan saloihin!

Katrin mielestä Kamussa parasta on uuden oppiminen ja ideoille avoin ilmapiiri. Kamussa kaikki pääsevät kehittämään ja kehittymään!

Ota yhteyttä Katriin:

katri@kamueducation,fi

+358 50 381 2615

LinkedIn & Twitter


HEI VARHAISKASVATUSALAN AMMATTILAINEN!